Nya produkter & trevliga samarbeten

Nu har jag hämtat mina fina yogakort i storlek A5 från tryckeriet! De dyker upp på min webshop alldeles strax! Om du vill beställa direkt av mig och hämta dem själv så kan du kontakta mig på alexandra.soulmama@gmail.com. De kostar 5,50€/st eller alla tre för 15€.

De dubbelvikta kärlekskorten har också kommit och kostar 6,50€/st.


A3-planscher av "Jigsaw" och "Big love" finns också på blankt fotopapper. Det var tänkt att det skulle bli en matt plansch, men tydligen kom det planscher på riktigt fotopapper istället - och det går ju ocskå fint! De är dock lite dyrare än planerat - 26,90€/st.Och de roliga samarbetena då? Jo, jag jobbar med mina mammors läkarmottagning Medwind som nu flyttar till Brännkärr. Jag har ju tillsammans med en vän byggt en fin A-ställning som ska stå utanför mottagning - och den får ni snart se bild på. Men idag blev planscherna, och deras nya visitkort klara!


 
Sist men inte minst är jag förväntansfull inför samarbetet med Erämark - ett nytt företag min gode vän Christian Hansson står i startgroparna med. Erämark Media kommer att arbeta med foto och film (framförallt dronefilmning) och annan marknadsföring - och jag kommer att hjälpa till med mitt kunnande inom grafisk formgivning och liknande. Visst är det en fin logo jag gjort?

Kommentarer

Skicka en kommentar