Kattskandal! Semester avbruten!

Haha, visst är det roligt med propagandarubriker? :) Det är inte så illa som det låter, som tur är!

Igår körde mammorna och jag ner till Åbo där vi plockade upp syster Anna på hennes jobb vid Pub Niska. Skitsnyggt ställe, förresten. Men vi åt inte där utan for vidare till Pargas, handlade och åkte sen hem till Annas och Sets nya hem. Ett mysigt litet hus vid en havsvik - vackert snötäckt och väldigt, väldigt mörkt. Så den fina utsikten njöt vi av först imorse.

Men vi åt gott och umgicks. Som man bör! Dock så oroade vi oss för kattungarna hemma hos mammorna. Kattmamman Selma hade nämligen blivit utsläppt på toa-paus mitt på dagen och inte ännu kommit in. Vi kallade alla på henne på distans, men då hon inte började dyka upp så fick mammornas granne börja ge modersmjölksersättning åt de små. De var inte särskilt villiga att ta flaskan, så vi oroade oss än mer.

Imorse fick vi höra att Selma ännu inte kommit hem - så enda alternativet var att vi tog oss hem istället. Så semestern blev avbruten halvvägs och idag körde vi hela vägen upp igen. Då vi kommit så långt som till Vasa fick vi höra att Selma äntligen kommit hem! Gott så! Men visst var det synd att semestern blev avbruten - fast har man små, små liv på sitt ansvar så är det bara att acceptera och fara till undsättning.

Jag är trots det tacksam för den korta visiten hos syster och önskar mig dit snart igen. Rådjur på gården och havsutsikt är inte fy skam inte. <3
Bilden tagen för någon vecka sen.

Kommentarer